Massage under semestern

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg och dagens inlägg, jag hoppas att du kommer gilla det du läser om. Min tanke är nämligen att prata lite närmare om massage på Tjörn med omnejd. 

Nu har jag semester, precis som många andra har. Jag får väl erkänna att det ändå är något jag har sett fram emot i ungefär ett år, sedan förra semestern i princip. När det kommer till semester har det blivit en tid för mig där jag verkligen tar hand om mig själv, jag gör det givetvis under övriga året också men inte alls på samma nivå som under min semester. Jag brukar passa på att gå på spa, massage eller andra sköna behandlingar. Jag ligger gärna och njuter i solen eller i havet. Kort sagt spenderar jag mer tid med att göra saker som jag och min kropp mår bra av. 

Som sagt går jag gärna på behandlingar och det är ju lite det jag tänkte prata om idag, jag vill ju som sagt prata lite närmare om massage på Tjörn med omnejd. För bara någon vecka sedan var jag nämligen på en massage, något jag har sett fram emot ända sedan jag bokade den. Jag vände mig till ett företag som jag aldrig vänt mig till tidigare, därför visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Trots det var jag positivt inställd till både behandlingen och företaget. Det visade sig att min magkänsla hade helt rätt, jag hade lyckats välja ett bra företag för min massage på Tjörn med omnejd. Massagen i sig var även den helt underbar, jag hade inte kunnat få en mycket bättre massage än den jag fick. Den anpassades även efter mina önskemål och behov, något jag uppskattar riktigt mycket nu i efterhand.