Vet du vad medial vägledning är?

God eftermiddag gott folk! Känn er välkomna hit till min blogg och det här inlägget. Idag kommer jag skriva lite närmare om medial vägledning i Pajala med omnejd, även lite allmänt om medial vägledning. Min förhoppning är att ni ska tycka om det här inlägget och tycka att det är intressant att läsa om.

Medial vägledning, bara det ordet kan få dig att antingen stänga ner det här inlägget eller så är du väldigt intresserad bara av att veta att dagens inlägg kommer handla om det. För något år sedan var jag en person som stämde in på det första, att jag antagligen hade stängt ner inlägget. Sedan dess har jag förändrats och jag stämmer mer in på det andra påståendet, att jag blir intresserad av att läsa mer. Nu är det ju jag som skriver inlägget men jag tänker ifall någon annan hade skrivit inlägget.

När det kommer till medial vägledning handlar det om att man få andlig hjälp, genom ett medium. Mediet är en kanal mellan dig och andevärlden, den mediala vägledningen kommer i grunden från andarna men mediet är den som framför vägledningen. Det kan låta flummigt att läsa om det så här men det blir tydligare när det väl händer fysiskt, när man väl får medial vägledning.

Jag har varit på medial vägledning i Pajala vid några två tillfällen, hos olika medium. De båda gångerna har varit väldigt givande för mig. Det var först vid mitt första tillfälle som jag verkligen förstod vad medial vägledning var, som jag sa innan är det när man väl upplever det som man verkligen förstår sig på det. Mitt råd är att ni verkligen borde prova det, ifall det intresset finns. Jag tror att det kommer bli ett tillfälle ni sent kommer glömma. Jag kommer fortsätta gå på medial vägledning i Pajala när jag känner att det är behövligt, eftersom man kan få olika typer av vägledning vid olika tillfällen.