Kvalitetstid och fiskeresa

Men hej och välkommen ska just du vara till mig och min blogg. Vad brukar ni gilla att göra på fritiden? Jag har alltid vart den som älskar att sitta inne och pyssla, men på den senaste tiden har jag börjat att fiska väldigt mycket med en killkompis. Vi ska faktiskt åka på en fiskeresa nästa månad som LO’s Vildmarksfiske HB har anordnat.

Jag och min killkompis Dave har vart vänner i tre år och vi träffades först i Gymnasiet. Han är verkligen den kompisen man alltid kan lita på och man har alltid kul med honom. Ska jag vara ärlig så var det lite känslor mellan oss i början, men det är ingenting som finns kvar nu. Han har en flickvän och jag har snart en pojkvän (förhoppningsvis). Vi har alltid umgåtts i skolan och hittat på grejer efter lektionerna och då har vi gått och bowlat och även börjat träna badminton tillsammans. Våran grej är att alltid hitta på nya grejer och nu på våren har vi, nästan varje kväll, gått och fiskat i vår lilla sjö vi har vid mitt hus. Jag har verkligen fastnat för detta med fiske och vi har nu tagit detta till en helt ny nivå och bokat en fiskeresa som vi ska på om en månad. Egentligen vet vi inte vad vi har gett oss in på men det jag vet är att vi kommer ha så kul tillsammans, jag och Dave. Jag undrar hur mycket fisk vi kan fånga och vilka sorts fiskar som finns i vattnet egentligen. Vi har ju bara fiskat i min lilla sjö och plockat upp abborrar och gäddor och jag vet inte riktigt vad som finns i andra vatten, speciellt inte i saltvatten. Jag längtar i alla fall mycket till vi ska åka på denna fiskeresa för då blir det bara jag, Dave och fisket.