Elektrikerna som hjälpte mig under renoveringen

God eftermiddag, god eftermiddag! Varmt välkommen ska du vara till mig och min blogg, hoppas att du är exalterad för ett nytt inlägg. Idag tänkte jag skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått av Elektrolund AB och deras elektriker i Lund.

När jag köpte det här huset för några år sedan hade det en väldigt gammal stil, det var helt enkelt ett renoveringsprojekt. Det är många av er som har bett mig skriva inlägg om renoveringen, därför tänkte jag skriva ett idag för att se vad ni tycker om det. Som sagt var det mycket som behövde renoveras, eftersom det är dyrt valde jag att ta mindre områden åt gången. Innan jag började renovera hade jag en bild på hur jag ville att huset skulle se ut när jag var färdig, än så länge tycker jag ändå att jag har lyckats väldigt bra med att följa den idén. Vid vissa tillfällen har jag behövt hjälp, ett exempel var när jag ville dra ny el i ett par rum. Jag vände mig som sagt till Elektrolund AB för att få hjälp av deras elektriker i Lund, något som verkligen behövdes. Jag har ingen som helst kunskap kring hur man drar el och liknande, därför var det verkligen behövligt att få hjälp av dem. All den hjälpen jag fick av dem hjälpte mig mycket under renoveringen, utan dem hade jag aldrig fått det som jag hade velat. Med det sagt skulle jag vilja avsluta med att tipsa er om det här företaget och deras elektriker i Lund, om ni vänder er till dem kommer ni definitivt få all den hjälpen ni behöver.